MOB tp logo header

tp logo header

Вашата поръчка

 x 

Количката е празна


Репродукциите на Proart-Gallery and Frames на оригинални картини са алтернативен начин да се докоснете до света на Изобразителното изкуство. Това е един уникален вариант за подарък, или интериорно допълнение към изящният ви дом, офис и ателие.  Подходящи са за декорация към интериора на хотели, административни сгради и  заведения. Репродукциите представляват  висококачествен печат с еко мастила върху италианска канаваца, аранжирани в подходяща за изображението рамка. Направете своят избор в стила на Класика, Натюрморт, Композиция, Пейзаж. Предлагат също картини на български художници.

"Тропик -2000” ЕООД е водещ вносител в областта на любителските и професионални фойерверки и пиротехника за България и региона.Фирмата разполага с всички необходими лицензи за съхранение, търговия и транспорт на фойерверки и със собствени лицензирани магазини,складове и транспорт,собственик е на търговската марка TROPIC FIRE.Занимава се с търговия на едро и дребно ,с любителски и професионални пиротехнически изделия повече от петнадесет години  и основната им  цел е техните клиенти винаги да получават

flogo RGB HEX 144     Харесайте страницата ни във Facebook

 

Вашата поръчка

 x 

Количката е празна

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уеб сайтове също използват този метод.