Доставка

С партньорството ни със Спиди, осигуряваме бърза, точна и евтина доставка до адрес.

За да поръчате чрез сайта на „Тропик Парти“ ЕООД:

Когато харесате продукт(и) натиснете бутона „Добавете в кошницата“, запишете Вашите данни за доставка. Очаквайте обаждане по телефона от наш колега, за да потвърдите поръчката си.

Минимална поръчка за търговци на едро е 50 лв.

Спиди е най-голямата българска компания на пазара на куриерски услуги с пазарен дял от над 25,5%. Компанията е основана през 1998 г. и от създаването си досега се развива до корпоративна структура с над 1400 човека персонал и над 1000 транспортни средства.

Спиди обслужва над 700 000 клиента и 25 млн. пратки годишно, което е възможно благодарение на логистичната мрежа, покриваща 100% от територията на страната с над 450 офиса и автоматични пощенски станции. Компанията разполага и с най-развитата IT инфраструктура на куриерския пазар в България.  Спиди доставя пратки не само на територията на България, но и до всяка точка на света, благодарение на партньорството с DPD – най-голямата мрежа за сухопътни доставки в Европа. Външният пазар осигурява около 8% от приходите на компанията, като този дял се удвоява в последните години.

През годините куриерските и логистичните услуги на Спиди се превръщат в синоним на бързина, сигурност и качество. Спиди е първата българска куриерска компания, внедрила система за управление на качеството и сертифицирана за това. И до днес ежегодно Спиди успешно преминава ресертификационен одит по ISO 9001:2015.