Често задавани въпроси

Как мога да платя ?

За момента предлагаме само плащане чрез наложен платеж.

Мога ли да откажа поръчка?

Ако решите да се откажете от дадена поръчка, след като вече сте я завършили в сайта, е необходимо да се свържете с нашите колеги на телефон: 0899-911-272. Можем да анулираме поръчката Ви само в случай, че не е предадена на куриер.

КАКЪВ Е СРОКЪТ ЗА ДОСТАВЯНЕ НА НАПРАВЕНА ОТ МЕН ПОРЪЧКА?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на два работни дни и се доставят до един работен ден. След като завършите поръчката си в сайта, наш сътрудник ще се свърже с Вас за потвърждение и ще Ви уведоми в какъв срок може да я очаквате.

Как мога да проверя цените на едро?

За целта е необходимо да отидете в секцията „Търговци на едро“ в менюто, от където да влезете в профила си. Ако нямате такъв ще се наложи да създадете.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА?

Цената за доставка е според ценовите условия на куриера.

МОГА ЛИ ДА ПРАВЯ ПРОМЕНИ ПО ПОРЪЧКАТА СИ?

Възможно е добавянето или махането на продукти от Вашата поръчка. За целта е необходимо да се свържете с наш оператор на телефон: 0899-911-272

КАК ДА НАМЕРЯ ПО-БЪРЗО ТЪРСЕНИЯ ОТ МЕН ПРОДУКТ?

За Ваше улеснение сме създали вътрешна търсачка и филтри, с помощта на които може удобно и лесно да откривате търсения от Вас продукт по предварително зададени критерии (цвят или размер, марка или производител и др.). Търсенето става лесно. Само трябва да изпишете в празното поле „търси”- име, категория, продукт или други ключови думи, след което да натиснете бутон Еnter или иконката на лупичка. Продуктовите филтри ще откриете на всяка страница, в лявата й част до списъка с продукти.

ИМА ЛИ КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ?

От 25 май 2018 г. e в сила РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка. В качеството си на администратор на лични данни по предоставяне на услуги, „Тропик Парти“ ЕООД отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугата – доставка на стоки, и ги пази отговорно и законосъобразно. За повече информация посетете страницата ни Политика за поверителност